PDA

Näytä tavallinen näkymä : PROB-tuotteet?



dagacia
17.05.2005, 11.07
Kenellä kokemuksia kyseisistä tuotteista? Onko toimivia, tehokkaita, hintansa väärttejä?

Nuuskamuikkunen
17.05.2005, 11.31
Ostin Prob-tuotteet eilen, eli siis shampoon, öljyn ja karkoitteen. En ole vielä ehtinyt kokeilla, kerron sitten tuloksista. Hevonen olisi tarkoitus pestä heti kuin sää sen sallii. Myyjän kertomukset kuulostivat kyllä lupaavilta, vaikka omassa tapauksessa hoito ei ole nyt aloitettu ennen oireiden ilmaantumista. Oma polle on jouhien kihnuttaja: kaljuuntunut tai verille asti hinkannut se ei ole koskaan.

Arancia
26.05.2005, 22.02
Ostimme tallille ma prob tuotteet, shampoon, öljyn ja karkoitteen. Tuntuu toimivan, hevoset tyytyväisiä eivätkä hankaa. Hyvä ettei syliin istunut kun pesin, öljysin ja suihkutin karkoitteen. Olen kuulluut kyllä hyvää näistä tuotteista muilta kesäihottuma hepan omistajilta. Omani pesin ja myrkytin vaikkei ihottumaa olekaan, tyytyväisen oloinen sekin. Kannattaa kokeilla, ei tarvitse itse sekoitella öljyä ym... Tuoksuu ihanalle tervalle. Shampoolla voi pestä myös koiran ja pitäisi pitää punkit loitolla...

sanna kastemato
26.05.2005, 22.25
Missä hintaluokassa/kokoluokassa nuo aineet pyörivät? Pikaisesti taannoin luin noista jotakin, mutta hintaluokkaa en muista, vaikka kuinka päätä raapisin... :rolleyes:

Pirjo.K
26.05.2005, 22.38
Hinnat ruotsin kruunuissa, ynnä muuta tietoa tuotteesta löytyy www.ekholmnordic.com (http://www.ekholmnordic.com) . Jälleenmyyjänä suomessa on ainakin www.kaakkola.com (http://www.kaakkola.com) .

M.R.
26.05.2005, 22.42
Hei!
Kopioin tämän tekstin SIHYn sivuilta markkinat palstalta. Jätän yhteystiedot pois, jotta tätä viestiä ei poisteta. Niitä voi käydä katsomassa SIHYn sivuilta itse.

"KESÄIHOTTUMAA????
PROB öljy ja shampoo Kesäsihottumia ei voi kokonaan parantaa, mutta vaivaa voi lieventää niin, että eläin voi hyvin. Useimmat hevoset selviytyvät kokonaan ilman ihottumaloimea. PROB antaa nopeita tuloksia. PROB toimii myös moniin muihinkin iho ongelmiin kuten riviin, sieni-ihottumiin, tulehduksiin ym. Koirien tassuongelmat häviävät noin viikossa. PROB karkottaa myös paarmoja, hyttysiä, kärpäsiä ja mäkäräisiä ym. PROB on mieto shampoo turkille ja iholle vaikka peset useastikin. PROB öljyä voi käyttää moneen tarkoitukseen, haavat paranevat tavallisesti muutamassa päivässä. PROB tuotteet eivät ole lääkkeitä, vaan myrkyttömiä luonnontuotteita. Hinnat: öljy 500 ml 22,- EUR, shampoo 500 ml 13,- EUR"